อาจารย์ ดร.เอกชา มูลวิริยกิจ

ตำแหน่งอาจารย์ประจำคณะแพทยศาสตร์และการสาธารณสุข

E-mail: [email protected]

EDUCATION

• 2019-2015  Ph.D., Major Physiology, Mahidol University
  • 2014-2011 B. Sc Distinction Program , Major Biology, Mahidol University

AWARDS & SCHOLARSHIPS & HONORS

• Fulbright Junior Research Scholarship from U.S. Department of State and Thai Ministry of Foreign Affairs
  • European Respiratory Society Sponsorship from European Respiratory society congress 2018, Paris
  • Outstanding Academic Achievement Award from Department of Physiology, Mahidol University
  • The Royal Golden Jubilee Scholarship from Thailand Research Fund
  • Honorable Mention Poster Presentation Award from The Science and Technology Conference for Youths
  • The Sritrangtong Scholarship from Faculty of Science, Mahidol University

WORK EXPERIENCE

• 2019 Lecturer, Faculty of Medicine and Public Health, HRH Princess Chulabhorn College of Medical Science
  • 2018 – 2019  Research fellow, Emory School of Medicine, United States
ผลงานวารสารวิชาการ

Highlighted Publication

Research of Interests

• Inflammation-associated pulmonary diseases
  • Novel potential targets and molecular signaling pathways in epithelial cells
  • Pathophysiology in PM2.5-induced pulmonary fibrosis
2020-05-15T09:52:30+07:00