อาจารย์ ดร. ปวรี นนทะแสน

EDUCATION

YEAR DEGREE MAJOR UNIVERSITY COUNTRY
2014-2018 Doctoral Clinical anatomy Tokyo medical and dental University Japan
2011-2013 Master Anatomy Chiangmai University Thailand
2005-2009 Bachelor Occupational therapy Chiangmai University Thailand
แนะนำตัวเอง

none

ผลงานตีพิมพ์

PRESENTATIONS / ABSTRACTS / POSTERS

Nonthasaen P. and Mahakkanukrauh P. A Descriptive Anatomical Study and Variations of the Lumbar Plexus with Clinical Implications. Poster presentation of 2nd IASCBC & 36th AAT Annual Conference December 6th-8th, Proceedings of the Anatomy Association of Thailand.  2012 December 6th-8th, Chiangmai, Thailand.

Nonthasaen P., Nasu H., Kagawa E., Akimoto N., and Keiichi A. The Morphological Study of the Extraforaminal Ligaments in Cervical and Thoracic Levels.  Short Oral Presentation of 8th International Symposium of Clinical and Applied Anatomy. 2016 August 31st-September 3rd, Budapest, Hungary.

Nonthasaen P., Nasu H., Kagawa E., Akimoto N., and Keiichi A. Changes of Morphological Features of the Extraforaminal Ligaments of the Spinal Nerve Roots in Cervico-Thoracic Transitional Zone. Poster Presentation of 4th International Anatomical Sciences and Cell Biology Conferences. 2016 December 4th-6th. Hong Kong

Nonthasaen P., Nasu H., Kagawa E., Akimoto N., and Keiichi A. The different

morphologies of the extraforaminal ligaments of the spinal                                                  nerve roots in cervico-thoracic junction. Oral presentation of the                                           20th          Japanese research society in the clinical anatomy                                                                 conference. 2016 November 12, Tokyo, Japan.

PUBLICATIONS

Nonthasaen P., Das S., Nisung C., Sinthubua A., Mahakkanukrauh P. A Cadaveric Study of the Anatomical Variations of the Lumbar Plexus with Clinical Implications. Journal of the anatomical society of India. 2016; 65:24-28.

Nonthasaen P., Nasu H., Kagawa E., and Keiichi A. A Morphological Comparison of                                               the Extraforaminal Ligament between The Cervical and Thoracic                                              Regions. Surg Radiol Anat. 2018; 40(5):571-580.

2019-10-23T22:06:00+07:00